2022 Bahar Şenliği

Fakültemizde 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü “Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Şenliği” düzenlendi. Anıtpark Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen etkinliği Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ ziyaretiyle onurlandırdı. Dekanımız Prof. Süreyya TEMEL, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya ŞENYURT, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Hakan BAĞCI, Dr. Öğretim Üyesi Emel GÜRAY, Fakülte Sekreterimiz Murat KOLAY, Güzel Sanatlar Fakültesi Bölüm Başkanlarımız, Öğretim Elemanlarımız ve Öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte Müzik Bölümü popüler orkestraları, Sahne Sanatları Bölümü oyunculuk performansı, Resim Bölümü kolektif tuval resmi, Grafik Bölümü kolektif grafiti çalışması, Heykel Bölümü kinetik heykel performansı, Seramik Bölümü seramik çamuru torna çekim ve şekillendirme etkinlikleri, Temel Eğitim Bölümü özgün baskı etkinliği, ebru sanatı etkinliği ve fotoğraf sergisi, Fotoğraf Bölümü ise hatıra fotoğrafı çekim etkinlikleri ile katkıda bulundular. Seka Kâğıt Müzesi etkinliğimize ayrıca katılım göstererek, kâğıt yapım atölyelerini fakültemizle buluşturdular. Şenliğimize katkıda bulunan değerli öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Seka Kâğıt Müzesi’ne teşekkür ederiz.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi