Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Melihat TÜZÜN ve Öğr. Gör. Yıldız Örücü, Portekiz'de..

25.Ağustos.2010

Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü, Öğretim üyelerinden Doç. Melihat TÜZÜN, 10 Ağustos- 30 Eylül 2010 tarihleri arasında Portekiz’ de yapılan 5. Uluslararası Douro Gravür Bienali’ne davet edilmiştir. 75 ülkeden 360 sanatçının davet edildiği bienalde 720 eser, Douro bölgesinde Alijo, Vila Real, Foz Coa ve Regua gibi kentlerde sergilenmektedir. Ünlü İspanyol ressam Antoni Tapıes’in gravürlerinin de sergilendiği Bienal kapsamında workshoplar, konferans ve video gösterileri de yapılmaktadır. 10 Ağustos 2010 da Bienal’in açılışına giden Öğretim Üyemiz Doç. Melihat TÜZÜN ve Öğr. Gör. Yıldız Örücü, 14-18 Ağustos 2010 tarihleri arasında Bienal programında yer alan Masterlığını Porto Rico’lu sanatçı Fernando SANTIAGO’nun yaptığı Non Toksik Gravür Workshop’unada katılmışlardır.

1. -
2. -