KOÜGSF ile ABD-Kennesaw State University Arasında İşbirliği Görüşmeleri

..

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile ABD'nin Kennesaw State University arasında eğitim, kültür ve sanat alanlarında işbirliği görüşmeleri yapıldı. Bu görüşmeler kapsamında Kennesaw Üniversitesi Görsel sanatlar Bölümünden Prof. Dr. Lin A.Hightower'in küratörlüğünü üstlendiği "Artifacts" adlı sergi Prof.Dr. Baki Komsuoğlu Sanat Galerisinde açıldı. Sergide Kennesaw Üniversitesi Görsel sanatlar Bölümü öğrencileri tarafından yapılan 61 adet eser yer aldı. İlk etapta Kennesaw Üniversitesinde Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin sergisinin gerçekleştirilmesi planlanan işbirliği çerçevesinde karşılıklı atölye çalışmaları ve online ders anlatımı yapılmasına karar verildi.

1. -
2. -