Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık ASD Öğrencilerimize Ödül

..

Sahne Sanatları Bölümü Dramatik Yazarlık Anasanat Dalı 2. Sınıf öğrencisi MELDA KÖSER, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının düzenlediği oyun yazma yarışmasında "Hiç Kimsenin Tanrısı" adlı oyunuyla ilk beşe girdi. Yarışmaya 45 yapıt başvurmuş ve seçilen yapıtlar arasında bir sıralama yapılmamıştır. Yine Dramatik Yazarlık 2. Sınıf öğrencisi OĞUZHAN KAYA, Fakültemizin üyesi olduğu ELIA (Avrupa Sanat Okulları Birliği) tarafından düzenlenen ve AB üyesi ülkelerin sanat okullarından 122 katılımcı öğrencinin başvurduğu "Languages through lenses" video projesi yarışmasında "Worldomino" adlı projesiyle finale kaldı. Öğrencimiz yapıtını tamamlamak için 5000 avroluk bursla ödüllendirildi ve 17-24 Ekim 2009'da seçilen projelerin ilk kez gösterileceği Berlin'deki PRIX EUROPA Festivali'ne davet edildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının sürekli olmasını diliyoruz.

1. -
2. -