Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Özgün Baskı Atölye Sergisi

7.Mayıs.2018

KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Canan Bayer yönetiminde yürütülen özgün baskı atölyesi, bahar döneminde üretilen işlerini sergilemeye sundu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin 7 mayıs 14.00’te açılışını gerçekleştirdiği sergi büyük ilgi gördü. Atölye yürütücüleri Dr. Öğr. Üyesi Osman Odabaş, Öğr. Gör. Büşra Göksu ve 22 öğrencinin çukur baskı, yüksek baskı, monobaskı gibi tekniklerle 50’tan fazla üretikleri eseri 7- 11 mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilir. Sergide yer alan isimler; Esra Karataş, Dilan Kaçmaz, Esra Enis Kesicibilek, Tuğçe Ayaz, Roysi Patramilo, Tuğba Genç, Sibel Dursun, Emine Nisanur Kayıkçı, Sevinç Çiçek, Peruze Demir, Yiğit Akdağ, Gizem Doğan, İlke Ekbul, Beyza Nur Özbek, Beste Karakaya, Tuğçe Polat, F. Nursena Çoşkun, Elif Kar, Taylan Demirbiler, Yaren Ceren Öztürk, Aykut Karagöz, Seda Yürek.