Güzel Sanatlar Fakültesinin Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesindeki Duvar Resmi Uygulamalarının İkincisi Tamamlandı

30.Mart.2018

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında yapılan işbirliği neticesinde gerçekleştirilen duvar resmi uygulamalarının ilki, Araştırma Hastanesinin bölüm girişinin karşısında, kantinin yanındaki duvarda yer almıştı. Güzel Sanatlar Fakültesinin ikinci duvar resmi uygulaması ise, Hemodiyaliz Servisinin duvarında gerçekleştirildi. Resim Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi M. Ertuğrul Tuna ile Öğretim Görevlisi Candoğan Demir tarafından yapılan duvar resminde, ilk uygulamaya benzer, doğadan bir kesitin yansıdığı figürlü bir manzara resmedildi. Resim, yapım aşamasında hem hastane personeli hem de halk tarafından ilgiyle ve beğeniyle izlendi.