Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri EPALE Toplantısında Sanat Eğitimi Üzerine Konuştular

18.Ocak.2018

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan BAYER ve Resim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. (Doç.) Ertuğrul TUNA, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen EPALE (Avrupa Yetişkin Öğrenimi Elektronik Platformu) projesi kapsamında Kocaeli Bölgesi proje bilgilendirme toplantısına katıldılar. 18 Ocak 2018 tarihinde Emex Otel'de gerçekleşen toplantıda, "Kültür ve Sanat Eğitimi" teması başlığında sunumlar yapan öğretim üyelerimiz, başlangıcından Cumhuriyet'e kadar olan süreçte sanat eğitimi ve beslendiği kaynaklar ile günümüzde sanat eğitiminin gerekleri/sorunları üzerinde durdular. İlgiyle izlenen sunumların ardından öğretim üyelerimize, Genel Müdür Mehmet Nezir Gül tarafından sertifikaları takdim edildi.