Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nde Duvar Resmi Uygulaması Gerçekleştirdi

10.Ocak.2018

Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nin talebiyle ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki'nin desteğiyle Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nün, hastanenin duvarlarına "Duvar Resmi Uygulamaları" yapmasına karar verildi. Bu çalışma kapsamında ilk resim, hastanenin Bölüm girişinin karşısında, kantinin yanında Resim Bölümü Başkanı Doç. M. Ertuğrul Tuna ve Öğr. Gör. Candoğan Demir tarafından tamamlanarak teslim edildi. Çalışma sırasında hastaneye gelen halkımız, çalışmaya yoğun ilgi gösterdi. Hastanenin talepleri doğrultusunda bu tür uygulamalar önümüzdeki dönemde de devam edecek.