Kocaeli Valiliği Zafer Bayramı Resepsiyonunda Dinleti Sunan Müzik Bölümü Öğretim Elemanı ve Öğrencileri Bugün Düzenlenen Törenle Teşekkür Belgelerini Aldı

13.Kasım.2017

Fakültemiz Müzik Bölümü, Kocaeli Valiliğinin 30 Ağustos Zafer Bayramı için verdiği resepsiyonda bir müzik dinletisi gerçekleştirdi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar PÖSTEKİ, bugün Dekanlıkta düzenlenen sertifika töreniyle dinletide görev alan Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim görevlisi Birsen ÖZAKAY ve Müzik Bölümü öğrencileri Ulaş İSKENDEROĞLU, Koray Ümit BAYRAMOĞLU ve Berkecan KARAOSMANOĞLU’na Valilikçe gönderilen teşekkür belgelerini takdim etti. PÖSTEKİ, böyle önemli bir günde Üniversitemizi layığıyla temsil ettikleri için ÖZAKAY ve öğrencilerimize teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.