Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu'na Yine Başarı Ödülü

5.Haziran.2017

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, 29.05.2017 tarihinde Türkiye Polifonik Korolar Derneği Tarafından bu yıl 22.'si düzenlenen Türkiye Korolar Şenliği’ne Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı yönetiminde katılım gösterdi. Şenlik, Ankara Zafer Koleji Erhan Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. 04.06.2017 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde Üniversite Koromuz “Çoksesli Halk Müziği Yorumlamada Başarı” ödülüne layık görüldü. Hakan Bağcı'ya ödülünü Prof.Dr. Ali Uçan takdim etti. Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı’nın piyano eşliğini yaptığı ve Yrd.Doç.Dr. Ümit Kubilay Can’ın ritm eğitmenliğini yaptığı Küçük Nüanslar Çocuk Korosu da Suzan BÜNÜL yönetiminde Şenlik'e katılarak “Çalgı Eşlikli Yapıt Yorumlama” ödülüne layık görülmüştür.