İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Güzel Sanatlar Fakültesini Ziyaret Etti

1.Haziran.2017

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 1 Haziran 2017 tarihinde, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde, İzmit Belediyesi ve Güzel Sanatlar Fakültesinin uzun süreden beri süren ortak sanatsal faaliyetleri ve işbirliği projelerinden söz eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, önümüzdeki süreçte de İzmit Belediyesi ve Fakülte arasındaki ortaklığın devam etmesi temennisinde bulundu. Bu temenni, iki kurum arasında imzalanan protokolle de resmiyet kazandı. İki kurumun ortak yürüteceği sanatsal faaliyetlerin esaslarının yer aldığı protokole göre önümüzdeki tarihlerde halka açık olarak Müzik, Resim ve Performans sanatları alanında etkinlikler düzenlenecek. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sanatın halkla buluşmasının ne denli önemli olduğunun altını çizerek bunun gerçekleşmesinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.