Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

29.Mayıs.2017

Fakültemiz 17. Mezuniyet töreni, 24 Mayıs 2017 tarihinde, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, İletişim Fakültesi Dekanı İlyas Akhisar, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Müzik Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen konserin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Grafik Bölümü mezunlarından Şeyma Öztürk, bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Fotoğraf, Grafik, Müzik, Resim, Sahne Sanatları bölümlerinden 109 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, öğrenciler anı belgelerini, Rektör, Bölüm Başkanları ve öğretim elemanlarından aldılar. Tören, kep atma töreni ile sona erdi.