Güzel Sanatlar Fakültesi'nden Marmara Üniversitesi’nde Konser

18.Mayıs.2017

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Özel Konserini 18 Mayıs 2017'de İstanbul Göztepe Yerleşkesi’nde yer alan Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Konser, Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı’nın konuşmasıyla ve bölümü tanıtımıyla başladı. Solo ve Oda Müziği ile başlayan konserde; Rachmaninov, Rodrigo, Chopin gibi sanatçıların eserleri seslendirildi. Müzik Bölümü Popüler Orkestrasının çaldığı Billy Cobham, Lee Ritenour, Bobby Hebb gibi sanatçıların eserleri ile konser sona erdi. Konser sonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Aylin Can, Müzik Bölümü öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı, Yrd.Doç.Dr. Ü.Kubilay Can, Yrd.Doç.Dr. Neşe Grançer Okay, Öğr.Gör. Ersin Gülseli ve Arş.Gör. Özgür Ulusoy’a ve konserde yer alan öğrencilere teşekkür belgesi sundu.