Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gölcük Vizyon 2023 Kapsamında Etkinlikler Gerçekleştirdi

11.Mayıs.2017

Gölcük Vizyon 2023 kapsamında, Kocaeli üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Mehmet Ertuğrul Tuna'nın projesi "Gölcük'te Sanat Hep Birlikte" ile "Gölcük Belediyesi'nin Yetenekler Buluşuyor" projesi, ortak bir çalışmayla 9-10 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Değirmendere Kültür Merkezinde Ortaokullar ve Liselerin katıldığı uygulamalı resim etkinliğiyle gerçekleştirildi. 60 ortaokul ve 60 lise öğrencisinin katıldığı projenin bir diğer ayağı, 15 Mayıs'ta Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden 10 öğrencinin asistanlığında, Değirmendere Çınarlık meydanında lise ve ortaokul öğrencilerinin resim yapma faaliyetleri ile sürüdrüldü. Proje ekibinde Fakülte Resim Bölümü'nden Konuk Öğrt. Gör. İbrahim Özsakallı, Arş. Gör. Serpil Şahin ve Arş. Gör. Ceyhun Topçu yer aldı. Projenin ödül töreni Gölcük Kervansaray'da, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki'nin katılımıyla 16 mayıs 2017 de gerçekleştirildi.