Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

2.Ocak.2017

Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları sergisi, 2 Ocak 2017 tarihinde İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın açılış konuşmalarıyla başlayan sergi açılışına öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverlerden oluşan kalabalık bir kitle katıldı. Sergide yer alan 37 eser arasında resim, fotoğraf, heykel, hat ve tezhip sanatlarından örnekler yer alıyor. Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nden Pelin Güleda Karadeniz ve Yıldırım Karadeniz, Grafik Tasarım Bölümü'nden Mustafa Murat Alpay, Atilla Ergüder, Tahir Erdal, Suna Özgür Karaalan, Yıldız Örücü, Fotoğraf Bölümü'nden M. Çağatay Göktan, Ali Fuat Altın, Şeniz Kabadayı, Aydın Elban, Leyla Emaktar, Uğur Ercan, Osman Demir, Oylum Tunçelli, Aclan Uraz, Şule Yılmaz, Heykel Bölümü'nden Zekeriya Erdinç, Metin Kar, Arzu Parten, Resim Bölümü'nden Ertuğrul Tuna,Yasemin Sarı Bayer, Osman Odabaş, İkramettin Karaman, Serpil Şahin, Ceyhun Topçu, İbrahim Özsakallı ve Temel Eğitim Bölümü'nden Emel Erkan'ın katılım gösterdiği sergi 10 Şubat 2017 tarihine kadar Cumhuriyet Parkındaki Sanat Galerisi'nde izlenebilir.