Fakültemiz 2015-2016 Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı

7.Haziran.2016

Fakültemiz 16. Mezuniyet töreni, 6 Haziran 2016 tarihinde, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de katılımıyla Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri de katıldılar. Tören açılış konuşmalarında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş, mezun olan öğrencilere gelecekteki hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Grafik Bölümü öğrencisi Hilal Seyidoğlu, duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi. Fotoğraf, Grafik, Heykel, Müzik, Resim, Sahne Sanatları ve Seramik Bölümlerinin mezun verdiği törende, öğrenciler anı belgelerini Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Göktaş ve bölüm öğretim elemanlarından teslim aldılar. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.