“Buhar, Tepkime, Elektrik ve Güç”: TOSB Resim Yarışması Sonuçlandı

10.Haziran.2016

Fakültemiz ile TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi işbirliği çerçevesinde organize edilen “Buhar, Tepkime, Elektrik ve Güç” temalı resim yarışmasında ödüle layık görülen çalışmalar, 3 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen jüri değerlendirmesi sonucunda belli oldu. Resim Bölümü ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin 27 adet eserle katıldığı yarışmada, Fakülte öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Canan Bayer, Öğr. Gör. Yasemin Sarı Bayer, Yrd. Doç. Osman Odabaş, Öğr. Gör. İkramettin Karaman, Öğr. Gör. Hazal Aksoy ile TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Fuat Günel ve Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan Şahin’den oluşan jüri, Resim Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Esra Enis Kesicibilek’in gerçekleştirdiği çalışmayı 1.’lik ödülünü almaya layık gördü. İkincilik ödülü dördüncü sınıf öğrencisi Öykü Severgün, üçüncülük ise ikinci sınıf öğrencilerinden Nisa Doğan’ın oldu. Bununla birlikte bölüm ikinci sınıf öğrencilerinden Erdem Ballas ile dördüncü sınıf öğrencilerinden Cem Akça da mansiyon ödülünü almaya layık görüldüler. Resim yarışmasına katılan öğrencilerin eserleri, 13 Haziran 2016 tarihinde yapılacak açılış töreni ile TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü Binasında sergilenmeye başlayacak. Sergi bir ay süresince açık kalacak.