Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu'na Bir Ödül De Ankara'dan

10.Haziran.2016

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Ankara Polifonik Korolar Derneği tarafından bu yıl 21.’si düzenlenen Türkiye Korolar Şenliği’ne katıldı. Şenlik, 1-5 Haziran 2016 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Koro Şefi ve Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı yönetiminde Şenlik programında 5 Mayıs 2016 Pazar günü yer aldı. Koro, Festival jürisi tarafından "Halk Müziği Yorumlamada Başarı" ödülüne layık görüldü. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu Ankara’da Anıtkabır ziyareti de gerçekleştirdi. Ayrıca Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı'nın piyano eşliklerini ve Yrd.Doç.Dr. Ümit Kubilay Can'ın ritm eğitmenliğini yaptığı Küçük Nüanslar Çocuk Korosu da Şenlik’te, "Sololu Yapıt Yorumlamada Başarı" ve “Ezgi Yayıncılık Sponsor Özel Ödülü”ne layık görüldü.