Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nden Yılsonu Konseri

2.Haziran.2016

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Geleneksel Yılsonu Konseri’ni Haziran 2016 Etkinlikleriyle gerçekleştirdi. 2 Haziran 2016 saat 19.30’da Kocaeli Uluslar arası Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Orkestrası, Popüler Müzik Orkestrası ve öğrencilerin solo ve oda müziği grupları yer aldı. Müzik Bölümü Korosu’nu Müzik Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI yönetti. Müzik Bölümü Orkestrası’na Yrd.Doç:Dr. H.Hakan OKAY şeflik yaptı. Ayrıca Bölüm öğretim elemanlarından Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI ve Yrd.Doç.Dr. Neşe GRANÇER OKAY piyano eşliği ile ve Öğretim Görevlisi Sencer ÖZBAY da Elektrik Gitar ile konserde yer aldılar. Konser Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim elemanlarıyla öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sonucu olarak sergilendi. Konser izleyicilerden büyük beğeni topladı. Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Canan BAYER de dinleyici olarak yer aldı ve kapanış konuşmasını Dekan Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ yaptılar.