Müzik Bölümü Konser Etkinlikleri

27.Nisan.2016

Fakültemiz Müzik Bölümü Orkestrası, Yrd. Doç. Dr. Hakan Okay şefliğinde 2 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. İslam Manafov’un sunduğu Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk programı kapsamında bir konser gerçekleştirdi. Programda Müzik Bölümü öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. Neşe Grançer Okay, Öğr.Gör. Yeşim Madanoğlu da yer aldı. Programda B.Bartok, T.Guliyev, C.Saint Saens, L.V.Beethoven, G.Bizet, J.Strauss’un eserleri çalınarak, çocuklar ve gençlere için müziğin gelişimi anlatıldı ve çalgılar tanıtıldı. Müzik Bölümü, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim üzümcü Salonu’nda, Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Aylık Etkinlikleri çerçevesinde, 25 Nisan 2016 tarihinde de bir konser gerçekleştirdi. Programda Fakültemiz Müzik Bölümü Orkestrası, Korosu ve öğrencilerden oluşan sololar yer aldı. Orkestraya Yrd.Doç.Dr. H.Hakan Okay şeflik yaptı ve Yrd.Doç.Dr. Neşe Grançer Okay eşlik etti. Koroya Yrd.Doç.Dr.Hakan Bağcı ve Güngör Hatipoğlu şeflik yaptı ve Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı eşlik etti. Programda Batı Müziği ve Türk Müziği’nin çoksesli örnekleri yer aldı.