İzmit Belediyesi ve Fakültemizin İşbirliği İle "İzmit Hatırası Hediyelik Eşya Tasarımı" Yarışması Düzenleniyor

12.Şubat.2016

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile düzenlenen “İzmit Hatırası-Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışması” nın amacı, İzmit’in kültürel varlıkları ve mirası, tarihi dokusu ve kent kimliğinden yola çıkarak İzmit’e özgü hatıra niteliğinde hediyelik eşya tasarımları ile, İzmit'in günden güne değer kazanan turizm potansiyeline katkıda bulunmak. Yarışmaya katılacak tasarımların “İzmit” teması ile oluşturulması gerekiyor. Tasarımlar ortak çalışma ürünü olabilir, ancak her bir yarışmacı sadece bir tasarımla başvurabilecek. Dereceye giren tasarımlardan, 1.ye 5000 TL, 2.ye 3000 TL ve 3.ye 1500 TL ödül verilecek. Yarışma Jürisi, İzmit Belediyesi Eğitim Kültür Müze Birim Sorumlusu Şaban Yazıcı, İzmit Belediyesi Eğitim Kültür Müze Birim Personeli Zeynep Akı, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Zehra Canan Bayer, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Ertuğrul Tuna, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Tahir Erdal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca'dan oluşuyor. Yarışmaya katılmak isteyenler projelerini, posta ya da kargo ile, 15 Haziran 2016'ya kadar Anıtpark'ta bulunan Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine gönderecekler. Katılımcıların başvurularını beş harften oluşan rumuz aracılığıyla yapması gerekiyor. Yarışma sonuçları 4 Temmuz'da açıklanacak; ödüller ise 11 Temmuz'da takdim edilecek. Yarışma İzmit Belediyesi çalışanları ve Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının dışında, konuya ilgi duyan herkesin katılımına açık. Şartname ve Katılım Formu için aşağıdaki linke tıklayınız.

1. http://gsf.kocaeli.edu.tr/images\2016\02_subat_11_izmit_hediyelik_esya_yarisma/izmit_hediyelik_esya_yarisma_sartname.pdf