Resim Bölümü Mezunlarımızdan Şenay Öner, Derece Mezunları Sergisinde "Zeynep" Adlı Eseriyle Yer Alıyor

7.Aralık.2015

Genç sanatçı ve tasarımcıları bir araya getiren Üniversitelerarası Kurul- Sanat Dalları Eğitim Konseyi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri "Derece Mezunları Sergisi", Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak bizim de katılımımızla, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi’nde açıldı. 22 üniversitenin katıldığı sergi; resim, heykel, seramik, fotoğraf, sinema, grafik, iç mimarlık, endüstri tasarımı ve geleneksel Türk el sanatları gibi farklı alanlardaki 83 başarılı mezunun çalışmalarından oluşuyor. 2 Aralık 2015’de açılışı olan sergi, 23 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Resim Bölümü 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezunlarımızdan Şenay Öner’in “Zeynep” isimli eseri ile katıldığı sergi; her yıl mezuniyet çalışmalarının bir araya getirilerek sergilenmesi ile sanat eğitimi sonuçlarının toplu olarak izlenmesi ve kurumların birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla düzenleniyor. Başarılı mezunlara verilen değerin bir göstergesi olan sergi, sanat ve tasarım alanındaki geleceğe yönelik potansiyelin paylaşılması açısından da öğrencimiz ve sergiye katılan diğer tüm öğrenciler açısından büyük önem taşıyor. Öğrencimiz Şenay Öner’i, sergiye katılımından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.