Fotoğraf Bölümü'nden Bir Başarı Daha

15.Temmuz.2014

Türkiye'de fotoğraf eğitimi veren okullarda okuyan öğrenciler arasında The American Turkish Society tarafından Amerika’da düzenlenen, "Winner of the Young Photographers Award" ödülünün finaline Batuhan Karadeniz, Erdem Şahin, Süheyla Akın, Metin Arabacı, Okan Ulusoy ve Sara Yazal adlı öğrencilerimiz ayrı ayrı portfolyalarıyla yarışma hakkı kazandılar. 6.000 Dolarlık maddi ödüllü yarışmaya Türkiye’den Bahçeşehir Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi’nin ilgili bölümlerinin öğrencileri de katıldılar. Aynı yarışmanın daha önceki yıllarında "Nevzat YILDIRIM ve Cevdet PEKŞEN adlı öğrencilerimiz bu ödülü okulumuza getirmişlerdi. Finale kalan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.