Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Orkestrası "Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk" Konserinde C. Saint- Saens'ın "Hayvanlar Karnavalı"nı Seslendirdi

16.Mart.2014

16 Mart 2014 tarihinde, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, piyanist ve anlatıcı İslam Manafov'un anlatımıyla gerçekleşen "Çocuklar ve Gençlerle Müziğe Yolculuk" başlıklı konserde, Kocaeli Üniversitesi GSF Akademik Orkestrası, C. Saint- Saens'ın "Hayvanlar Karnavalı " isimli 14 bölümlük eserini seslendirdi. Şef Çağrı Beklen'in yönetimindeki KOU GSF Akademik Orkestrası'nda, Yard.Doç.Dr. Neşe Grançer Okay (1.piyano); Öğr.Gör. Dr. Barbaros Derviş Okay ( 2.piyano); Engin Yaşar, Ebru Söylemez, Öğr. Gör. Gonca Bİlget, Gülfem Güler, Oğuz Özzeren ( 1. Keman) ; Ceyda Koyunoğlu, Miray Aysun Can, Öğr.Gör. Nihan Konakçı ( 2. Keman); Öğr.Gör. Müge Eraydın, Öğr. Gör. Nazlı Oyman, Özge Neidim, Gülşah Ak ( viyola); Özlem Yorulmaz, Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu, İsmail Hakkı Gayretli, Engin Şen, Damla Özkan ( viyolonsel); Eren Turgut ( kontrabas); Seda Koyunoğlu ( flüt) ; Pelin Pektaş ( piccolo flüt); Erdal Çadırcı ( klarinet) ve Haldun Çİçek ( ksilofon) görev aldılar.