Müzik Bölümü Öğr. Gör. Didem Öncel’in Yazarları Arasında Bulunduğu 'Kartepe Kitabı'nın Tanıtımı Yapıldı

25.Şubat.2014

Fakültemiz öğretim elemanlarından Didem Öncel’in yazarları arasında bulunduğu “Kartepe Kitabı” 25 Şubat 2014 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik ile okuyucusuyla buluştu. Yürütücülüğünü Kartepe Belediyesi adına Şükrü Karabalık, Kocaeli Üniversitesi adına Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’nun üstlendiği 4 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Kartepe Kitabı’nın hazırlanmasında 15 farklı üniversiteden 38 akademisyen yer aldı. Editörlüğünü Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Işıl Altun’un üstlendiği Kartepe Kitabı’nın “Kartepe’de Müzik” bölümünün hazırlığında gerçekleştirilen derlemede Doç. Dr. Nilgün Sazak ve Öğr. Gör. Didem Öncel önderliğinde fakültemiz Müzik Bölümü öğrencileri görev aldılar.

1. http://www.kartepe.bel.tr/tr/haber/1/3741/kartepe-kitabi-tanitildi.aspx