Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Devir Teslim Töreni

4.Ekim.2013

Fakültemizde 2007-2013 yılları arasında dekanlık görevini yürüten Prof. M. Reşat Başar, 30 Eylül 2013 tarihinde Dekanlık'ta yapılan törenle, görevini aynı zamanda Fakültemizin Fotoğraf Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Özer Kanburoğlu'na devretti. Öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu törende veda konuşması yapan Prof. M. Reşat Başar, Fakültemizin yapılanması ve kurumsallaşması sürecinden bahsederken, dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Özer Kanburoğlu da mevcut sistemin tüm işlerliğiyle devam ettirilerek geliştirileceğini dile getirdi. Özverili çalışmaları ve kuruma katkılarından dolayı kendisine Prof. Dr. Özer Kanburoğlu'nun takdim ettiği bir plaketle teşekkür edilen Başar için, aynı günün akşamı öğretim elemanlarının katıldığı bir yemek de organize edildi.