Fakültemiz Grafik Bölümü Öğrencileri Ege Karadayı ve Serhat Demirbağ "Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri" Yarışmasında Finale Kaldı

13.Şubat.2013

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan "Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri" yarışmasında finale kalanlar belli oldu. Sektörün deneyimli reklamcı ve reklam verenlerinden oluşan jürinin yarışmaya katılan çalışmaları değerlendirmesi sonucunda finale kalan 5 ekipten 1'i, Fakültemiz Grafik Bölümü öğrencilerinden Ege Karadayı ve Serhat Demirbağ. Serhat Demirbağ ile Ege Karadayı "Bir Avuç Su" adlı çalışmalarıyla 28 Şubat'ta gerçekleştirilecek final yarışmasında ilk üçe girmeye çalışacak. Sadece gazete ve dergi reklamları arasında yapılan bir yarışma olması sebebiyle, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan yarışmaya bu yıl 65 ajans, 759 reklam içeren 597 başvuru gerçekleştirdi. İlk olarak 2003 yılında gerçekleştirilen yarışma, basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.