KYÖD Fakültemizi Ziyaret Etti

22.Ocak.2013

KYÖD (Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği) üyeleri, bu yıl Heykel ve Sahne Sanatları Bölümleri'nin de Anıtpark Yerleşkesine taşınmasıyla birlikte bir bütün olarak biraraya gelen Fakültemizi ziyaret ettiler. Fakülte dekanlığında gerçekleşen toplantıda, KYÖD ile Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği çerçevesinde, kentin kültürel ve sanatsal dokusuna/oluşumuna katkıda bulunacak projeler üzerinde konuşuldu. Toplantının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Reşat Başar, Seramik, Fotoğraf, Grafik, Sahne Sanatları, Müzik, Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım, Temel Eğitim, Resim ve Heykel Bölümlerini tanıtarak atölyeleri ve işleyişleri hakkında bilgiler verdi. KYÖD ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği, 2013 ve sonrasındaki açılımlarıyla İzmit kent merkezinde sanat ve sanat kültürünün yaygınlaştırılması açısından yeni projelerin başlangıç noktasını oluşturacak.