Güzel Sanatlar Fakültesi ile Kalibre Boru A.Ş. İşbirliği Protokolü İmzaladı

4.Mayıs.2012

3 Mayıs 2012 tarihinde Fakültemiz ile Kalibre Boru A.Ş. arasında işbirliği protokolü yapıldı. Yapılan protokole göre Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin sanat ortamına hazırlanmaları ve sanat bilincinin yaygınlaştırılması konusunda çalışmalar düzenlenmesi amaçlanıyor. Kalibre Boru ile çalışmaların bir yıl önce başladığını belirten Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar, "İlk olarak heykel yarışması düzenlendi. Haziran başı gibi eserler sergilenecek. Bununla birlikte resim ve fotoğraf yarışmaları da sürüyor. Bu verimli işbirliği için Şerif Bey ve Aslı Hanım'a teşekkür ediyorum" dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu ise Kalibre Boru ile farklı her iki alanda işbirliği yapmaktan dolayı büyük heyecan yaşadıklarını belirterek, "Günümüzde üniversiteler bir çok alanda kapılarını dışarıya açıyor. Bu işbirlikleri ile elimizdeki bilgileri paylaşıp, onların deneyimlerinden faydalanıyoruz" dedi. Kalibre Boru A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ünan ise, bugüne kadar üniversitemizde bulunan bir çok bölüm ile çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Geçen yıl sanata ve idari konulara dair çalışmalar yapmayı istedik. Bundan da son derece memnun kaldık. Özellikle sanat dalında her yıl farklı bir disiplinde işbirliğinin devam etmesini diliyoruz" dedi. Yapılan işbirliği protokolüne üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Kalibre Boru adına da Şerif Ünan imza attı.