Fakültemiz, İzmit Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ni Ziyaret Etti

10.Nisan.2012

Fakültemiz Dekanı Prof. Reşat Başar ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Özge Ünlütürk Saday ile Fakültemizin çeşitli bölümlerinden öğrenciler, 10 Nisan 2012 Salı günü İzmit Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Fakültemiz dekanı, dekan yardımcısı ve öğrencileri, okul Müdürü Muhammed Öztürk, okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından karşılandıktan sonra Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi bölümleri hakkında bilgilendirildiler. Lise Müzik Bölümü öğrencilerinin ziyaret kapsamında verdikleri konserin ardından da öğrencilere KOU Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri ile ilgili detaylı bilgiler verilerek Fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı tanıtım videosu izletildi.