Heykel Bölümü Arş. Gör. Arzu Parten, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bilim Teşvik Ödülü Almaya Layık Görüldü

6.Nisan.2012

Kocaeli Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Prof. Dr. Baki Komsuoğlu 2012 Bilim Teşvik Ödül Töreni, 2.04.2012 tarihinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Ayşe Soysal, Rektörümüz Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile akademisyenler ve öğrencilerin bulunduğu törende, Fakültemiz Heykel Bölümü Arş. Gör. Arzu Parten, Teşvik Ödülü almaya layık görülen akademisyenler arasında yer aldı. Fakültemiz Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Fidan Kurt, Yrd. Doç.Dr. Neşe Grançer Okay ve KOU Devlet Konservatuvarı Öğr.Gör.Gonca Bilget tarafından mini bir konserin de gerçekleştirildiği törende Arzu Parten, ödülünü Prof. Dr. Soysal ve Rektörümüz Prof. Dr. Komsuoğlu'nun elinden aldı.