Güzel Sanatlar Fakültesi ile Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Arasındaki İşbirliği'ne Devam

30.Mart.2012

19 Mart 2012 tarihinde, Fakültemiz ile Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı arasında geçen sene ilki imzalanan protokol yinelendi. İmzalanan protokole göre Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda Nisan ayından başlamak üzere Haziran ayına kadar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleriüç gün sanatsal çalışmalar yapmaları ve etkinlikler gerçekleştirmeleri, gerçekleştirilen çalışma ve etkinlikler yoluyla da güzel sanatlar bilincini ve sevgisini kitlelere yaymaları amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda fakültemiz öğretim elemanları ile öğrencileri tarafından hayvanlar, bitkiler, doğa ve doğa koruma temalı çalışmalarla akademik ve sanatsal faaliyetlerin yapılması, bununla birlikte müzik etkinlikleri, sergiler, sanatsal içerikli sempozyum, konferans ve seminerlerin düzenlenmesi de söz konusu olacak.