Fotoğraf Bölümü Öğrencimiz Erdem Şahin Sille Sanat Sarayı Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında Gümüş Madalya Aldı

26.Mart.2012

Fotoğraf Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Erdem Şahin, Selçuklu Belediyesi ve Sille Sanat Sarayı işbirliği ile düzenlenen “Kentimdeki Yaşayan Tarih” temalı uluslarası fotoğraf yarışmasında “Spiral” isimli fotoğrafıyla UPİ Gümüş madalya ödülünü almaya layık görüldü. 193 katılımcı ile toplam 729 fotoğrafın yer aldığı ve FIAP Genel Sekreteri Riccardo BUSI, UPI Başkanı Manolis METZAKİS, Reha BİLİR, Ömer YAĞLIDERE ve Hasan Hulki MURADİ'nin jüri üyeliği yaptığı yarışmada ödüle layık görülen öğrencimiz, aynı fotoğrafla daha önce Gaziantep'te gerçekleştirilen fotomaratonunda da 1.lik ödülünü kazanmıştı.