'İzmit'te Sanat Var' Projesi Başladı

5.Eylül.2011

KOU Güzel Sanatlar Fakültesi ve İzmit Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde Resim Bölümü öğrencilerimiz, Belediye sınırları içerisinde bulunan halka açık alanlarda sanatsal etkinlikler gerçekleştirmek üzere Temmuz 2011 tarihinden itibaren çalışmalara başladı. Aylık periyodlarla haftanın iki gününü kapsayan "Resim Atölyesi" etkinliklerinde, sanatın yaygınlaştırılmasının yanı sıra öğrencilerimizin deneyim kazanmaları da hedefleniyor. 31 Aralık'a kadar sürecek etkinliklerin ilk etabında, Tanju Büyükkaya, Tuğçe Sonad, Birsen Gül ve Yüksek Lisans öğrencimiz Abdülkerim Bozan yer aldı. Özge Sarı, Çiğdem Özsoy, Buğse Mercimek ve Umut Çankay'dan oluşan, projenin ikinci grubu ise Ağustos'un ikinci yarısından itibaren çalışmalara başladı. "İzmit'te Sanat Var" projesi, İzmit'li sanat severler tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılanıyor.