Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

23.Haziran.2011

Güzel Sanatlar Fakültesi 11. mezuniyet töreni 22 Haziran’da Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda öğretim üyeleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. M. Reşat Başar’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Z. Canan Bayer, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’nun öğrencilere hitaben yazdığı mesajı okudu. Tören, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak’ın konuşmasından sonra Güzel Sanatlar Fakültesinin tanıtımının yapıldığı video gösterimi ile devam etti. Fakülte tanıtım videosunun izlenmesini takiben sırasıyla Seramik, Fotoğraf, Grafik, Sahne Sanatları ve Müzik Bölümü öğrencilerine , ilgili bölümlerin öğretim elemanları tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Komisyonu tarafından organize edilen tören burada sonlanırken öğrenciler, veliler ve öğretim üyeleri yine aynı komisyon tarafından Güzel Sanatlar Fakültesi bahçesinde düzenlenen kokteyle katıldılar.