KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ile Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

21.Nisan.2011

20 Nisan 2011 Çarşamba günü, Fakültemiz ile Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı arasındaki işbirliği çerçevesinde bir protokol imzalandı. İmzalanan protokole göre Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda belirli periyotlarla çalışmalar yapmaları ve etkinlikler gerçekleştirmeleri, gerçekleştirilen çalışma ve etkinlikler yoluyla da güzel sanatlar bilincini ve sevgisini kitlelere yaymaları amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda fakültemiz öğretim elemanları ile öğrencileri tarafından hayvanlar, bitkiler, doğa ve doğa koruma temalı çalışmalarla akademik ve sanatsal faaliyetlerin yapılması, bununla birlikte müzik etkinlikleri, sergiler, sanatsal içerikli sempozyum, konferans ve seminerlerin düzenlenmesi de söz konusu olacak.