Fakültemiz Öğretim Elamanlarının Eserleri Gabrovo Mizah ve Hiciv Müzesi Koleksiyonunda

16.Nisan.2011

Fakültemiz öğretim üyelerinden Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Resim Bölümü Başkanı Doç. İsmet Çavuşoğlu, Resim Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Melihat Tüzün, Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ertuğrul Tuna, Öğretim Görevlileri Yasemin Sarı, İkramettin Karaman, Nemci Üzgün ve Şevki Özer Çevik, Grafik Bölümü Öğretim Görevlileri Yıldız Örücü, Murat Alpay, Atilla Ergüder, Araştırma Görevlisi S. Özgür Karaalan, Fotoğraf Bölümü Araştırma Görevlileri Ali Fuat Altın ile Çağatay Göktan ve ayrıca öğrencilerimizden Ali Feyyaz Fergökçe ile Abdülkerim Bozan’ın eserleri, Bulgaristan’ın Gabrovo şehrindeki Museum House of Humour and Satire (Mizah ve Hiciv Müzesi) koleksiyonuna dahil edildi. Aralarında 51 ülkeden sanatçının 2000 kadar eserinin de yer aldığı fona dahil olan bu eserler, zaman içinde diğer müze ve galerilerde de sergilenecek.

1. http://www.humorhouse.bg/enindex.html