Güzel Sanatlar Fakültesi 'Gabrovo 2011, 20. Uluslararası Sanatta Mizah ve Hiciv' Bienali'nde

5.Nisan.2011

Bulgaristan’ın Gabrovo şehrindeki Sanatta Mizah ve Hiciv Müzesi tarafından 1973 yılından buyana düzenlenen ve bu yıl yirmincisi yapılacak olan “International Biennial of Humour and Satire in the Arts Gabrovo 2011 (20. Uluslararası Sanatta Mizah ve Hiciv Bienali)”nde, jüri üyeleri tarafından Fakültemiz Resim, Grafik ve Fotoğraf Bölümlerinden öğretim elemanları ve bir öğrencimize ait eserlerin sergilenmesi uygun görüldü. 21 Mayıs–30 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bienal’e Fakültemizden Resim Bölümü Başkanı Doç. İsmet ÇAVUŞOĞLU iki eser, Resim Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Melihat TÜZÜN iki eser, Resim Bölümü Öğr. Gör. Yasemin SARI iki eser, Resim Bölümü Öğr.Gör. Şevki Özer ÇEVİK bir eser, Fotoğraf Bölümü Arş. Gör. M.Çağatay GÖKTAN bir eser, Grafik Bölümü Arş. Gör. S. Özgür KARAALAN iki eser ve Resim Bölümü öğrencimiz Ali Feyyaz FERGÖKÇE bir eserle katılacak.