Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. M. Reşat Başar 2011 Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Kapsamındaki Resim Yarışması Seçici Kurulunda

6.Ocak.2011

Fakültemiz dekanı Prof. Reşat Başar, 2011 Erzurum Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü tarafından 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında 25.si düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamındaki “Erzurum, Kış ve Spor” konulu resim yarışmasında seçici kurul üyesi olarak yer almaktadır. Erzurum’un tanıtımını sağlamak, Erzurum’a, spora ve kış mevsimine sanatsal bir bakışla yaklaşmak, kültürlerin kaynaşmasına katkıda bulunmak, Türk sanatçıların son eserlerini bir arada sergilemek ve uluslararası izleyici ile buluşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın seçici kurulundaki diğer üyeler ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi ve MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Müdürü Prof. Aydın Ayan, Baskı Kültür Sanat Vakfı Kurucusu, Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Plastik Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Hüsamettin Koçan, Hacettepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Hasan Pekmezci, Atatürk Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi ve 2011 Erzurum Kış Oyunları Kültür Sanat Komite Başkanı Doç. Mustafa Küçüköner, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. İrfan Okan, Atatürk Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim Üyesi, Yrd. Doç. Dr. Lütfü Kaplanoğlu, Atatürk Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Tetikçi. Seçici kurul üyeleri tarafından 5-9 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak ilk elemeyle sergilenecek eserlerin belirlenmesinin ardından, ikinci bir eleme ile ödüle değer bulunan eserler belirlenecek.