Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Altı Sanatçı Japonya B-Gallery’de

29.Kasım.2010

Tokyo ile Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi arasında son günlerde eşzamanlı olarak yürütülen faaliyetler kapsamındaki “Two East Together” sergisi, Tokyo’nun İkebukuro bölgesinde yer alan B-Gallery’de açıldı. Sergide fakültemizden Prof. Reşat Başar, Yrd. Doç. Dr. Nevzat Atalay, Yrd. Doç. Safiye Başar, öğretim görevlisi Yasemin Sarı ve Gökhan Ercan ile araştırma görevlisi Ali Fuat Altın’ın eserleri yer aldı. Japonya’dan Haruki Sakuraba, Haruko Cho, Sho Shimane, Toshiharu Miki, Tadashi Hoshikawa ve Kenji Yoshida’nın da iştirak ettiği sergiye paralel olarak Kwansei Gakuin Üniversitesi’nde “Türkiye’de 1999 Depreminden Günümüze Dönüşüm” başlıklı bir de panel düzenlendi.

1. -
2. -