Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Hereke Gitar Dörtlüsü Konseri ve Arte-Break Sergisi
14-Şubat-2008-15:00
Umuttepe Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

Hereke Gitar Dörtlüsü 14 Şubat 2008 Saat:15. 00 ‘de Umuttepe Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir konser verdi. İlk defa Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü’nde bir araya gelen grup,Yılmaz Koç _ Bahar Adıgüzel_ Emre Efe ve Ahmet Kılınç’tan oluşuyor. Dörtlü, bu konserlerinde Thorlakssson, Mangore, Efe, Pujol, Yeprem ve Madanoğlu’nun eserlerinden oluşan güzel bir repertuar ile izleyicilerin karşısına çıkarak büyük beğeni kazandı. Konserin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Arte-Break adlı serginin açılışı yapıldı. Fotoğraf, Resim, Grafik, Seramik ve Heykel bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan Arte-Break sergisi yoğun bir ilgiyle karşılandı. Çağdaş, geleneksel ve dijital sanat eserlerinin bir arada görülebileceği sergi Umuttepe Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde izlenebilir.

25 Şubat 2008

1. -