Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Konseri
"Erol Bozkurt Anısına"

5-Mayıs-2008-17:00
Prof.Dr.Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi, Umuttepe

Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu 5 Mayıs 2008 tarihi Saat: 17.00 ‘de Umuttepe Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde bir konser verdi.
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlendiği konser, Müzik Bölümü öğrencilerinden 10 Haziran 2007 tarihinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda aramızdan ayrılan Erol Bozkurt anısına gerçekleştirildi. Arkadaşlarının Erol Bozkurt anısına hazırladığı kısa sunumdan sonra Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Öğretim Üyeleri, Akademisyenler, öğrenciler ve Kocaeli halkının büyük ilgi gösterdi. Kalabalık bir dinleyici topluluğu karşısına çıkan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konserde, sıcak tavırları ve güzel müzikleriyle büyük beğeni kazandı.

1. -
2. -