27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ "OKUMA TİYATROSU"
27-Mart-2008-14:00
Sahne Sanatları Bölümü Deneme Sahnesi Marshall Kampüsü / Hereke

27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNܒNDE SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜNDEN OKUMA TİYATROSU
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü, Dramatik Yazarlık ve Oyunculuk programlarının ortak çalışması olarak başlattığı "Okuma Tiyatrosu" gösterilerinin ikincisini 27 Mart'ta, Hereke’deki Sahne Sanatları Bölümü Deneme Sahnesi’nde gerçekleştirdi. Dramatik Yazarlık Bölümü öğrencilerinden Ersin Çakmak’ın “Dionisos'un Doğuşu”, Hande Öksüz’ün “C Durak”, Elif Solak’ın “Yasak”, Sinan Beyaz’ın “Garip Bir Rüya” ve Hüseyin Gül'ün “Yine Aynı Olay” adlı oyunları, Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim elemanı Zeynep Kankonde yönetti ve Oyunculuk Anasanat Dalı öğrencileri seslendirdi. Bölümün Nisan ayı içersindeki etkinlik programı şöyle: 2 Nisan: “Forum Tiyatrosuna Giriş” / Seminer, Öğretim Görevlisi Sinan Taşkan; 8-9 Nisan “Forum Tiyatro”/ Atölye, Luciano Iogna. İlk öğrencilerini 2006'da alan ve halen 60 öğrencisi olan bölüm, bu yıl 6 öğrencisini Erasmus Staj programı kapsamında, 3'er ay süreyle Romanya ve İngiltere'ye gönderecek.

1. -
2. -