"Doğanın Geometrisi" - SEMİNER PROF.DR.EROL ETİ
18-Mart-2008-13:30
Asım Kocabıyık Konferans Salonu Borusan Kampüsü / Hereke

EROL ETİ 18 MART 2008

18 Mart 2008 tarihinde, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi hocalarından Prof.Dr.Erol Eti, Ramazan Akkuş Konferans salonunda “Doğanın Geometrisi” konulu bir seminer vermiştir.
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Fotoğraf ve Grafik Sanatlar Bölümü ve diğer bölüm öğrencilerine, farklı bir bakış açısı sunulmuştur.
Temel Sanat Eğitimi’nin Güzel Sanatlar Fakülteleri’nde ne kadar önemli bir ders olduğu vurgulanarak öğrencinin düşünce ve yaratıcılığına ışık tutacak önemli bilgiler vermiştir.
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak Prof.Erol Eti’ye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Prof. Dr. Erol Eti
18 Mart Salı Günü Saat 13 30'da
Asım Kocabıyık Konferans Salonu'nda
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Öğrenci Ve Öğretim Elemanlarıyla Birlikte;

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’ne ve Türk resmine büyük emekler vermiş, hocaların hocası Prof. Dr. Erol Eti bizlere sanatı kendi penceresinden anlatacak. Özellikle “Doğanın Geometrisi” üzerinden sanatı yorumlayacak olan sanatçı, güncel yaşamın sanat üzerinden bakışını bizlerle paylaşacak.

“Sanatın gündemini; şeklin mi yoksa renklerin mi öncelikli olduğu tartışmaları varetmektedir. Büyük usta doğa, bu tartışmanın cevabını aslında bize vermektedir. Günümüzde giderek derinleşen araştırmalar, DNA'larla varılan açıklamalar, kuruluş, yan yana geliş problemleri ve çözümleri yeni ufuklara yelken açıldığının göstergeleri olmuştur. "

Prof. Dr. Erol Eti sunumuna tüm öğretim elemanları ve öğrenciler davetlidir.

1. -
2. -