Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Temel Sanat Eğitimi Güz Dönemi Sergisi Açıldı
8-Ocak-2018-13:00
Antre Sanat Galerisi

Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü tarafından koordine edilen Temel Sanat Eğitimi dersi kapsamındaki öğrenci işleri, Aralık ayının son günlerinde Fakülte Antre sanat galerisinde açıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki tarafından açılan sergide, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer, dersi yürüten öğretim elemanlarından Mustafa Murat Alpay, Saim Gökhan Ercan, Emel Erkan Güray, Serpil Şahin, Fakülte mensupları ile öğrenciler hazır bulundular. Temel Sanat Eğitimi sergisi, Grafik Tasarım, Resim, Heykel, Sahne Tasarımı ve Seramik Bölümlerinin 1. sınıf öğrencilerinin güz dönemi boyunca kara kalem, sulu boya ve karışık medya kullanarak gerçekleştirdiği üç boyutlu ve iki boyutlu çalışmalardan oluşuyor. Antre sanat galerisinde açılan sergi, Şubat ayı boyunca da izlenebilir.