Müzik Bölümü Gitar Etkinlikleri Dizisi Başlıyor
15-Kasım-2017-13:00
Anıtpark Konser Salonu

Fakültemiz Müzik Bölümü, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında her ay bir etkinlik biçiminde gerçekleştirilecek "Gitar Etkinlikleri" dizisi projesini başlattı. Proje kapsamında Türkiye'nin gitar alanındaki ünlü akademisyen ve performansçıları tarafından konser, seminer ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Projede klasik gitar öğrencilerinin lisans eğitimleri sırasında gitar alanıyla ilgili bilimsel ve sanatsal aktivitelere ihtiyaç duyduğu düşünülerek, bu tür etkinliklere ulaşabilmeleri amaçlandı. Serinin ilk etkinliği, Güray Özcana tarafından "Gitarda Reharmonizasyon Semineri ve Atölye Çalışması" olarak 15 Kasım 2017 tarihinde saat 13.00’te Anıtpark Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.