Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Temel Sanat Eğitimi Sergisi
27-Şubat-2017-
Antre Sanat Galerisi

Fakültemiz Heykel, Sahne Tasarımı, Resim, Grafik ve Seramik 1. sınıf öğrencilerinin güz dönemi eserlerinden oluşan Temel Sanat Eğitimi Sergisi, Dekan Prof. Dr. Nigar Pösteki, Dekan Yrd. ve Temel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla 27 Şubat Pazartesi günü Fakülte Antre Sanat Galerisi’nde açıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Pösteki, öğrencilere ve akademisyenlere teşekkürlerini ileterek dersi veren öğretim görevlilerine teşekkür sertifikalarını takdim etti. Sergide, öğrencilerin 2016-2017 eğitim öğretim yılının güz döneminde yaptığı canlı ve cansız varlıkların üç boyutlu deformasyonu, kolaj tekniğinde gerçekleştirilen resimler ve desenler yer aldı. Siyah ve beyazın, renklerin, üç boyutlu nesnelerin, çizgilerin, sanat eğitiminin ilk aşamasında yer alan öğrencilerin ellerinden sanatseverlere ulaştığı sergi 12 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacak.