Kocaeli Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Fotoğraf Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri Karma Fotoğraf Sergisi
5-Aralık-2016-12:00
Antre Sanat Galerisi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü 3. Sınıf öğrencileri; Irve Candoğan, Bilal Yılmazel, Damla Bakıcı, Emre Eser, Didem Medine Inci, Sedat Yıldız ve Güven Göçmen’in fotoğraflarından oluşan Karma Fotoğraf Sergisi, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, Dekan Yrd. ve Temel Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Canan Bayer, öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımıyla 5 Aralık Pazartesi günü Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi’nde açıldı. Açılışta yaptığı konuşmada Pösteki, öğrencilere ve akademisyenlere teşekkürlerini ileterek sergide yer alan öğrencilere teşekkür sertifikalarını takdim etti.

Sergide, öğrencilerin 2014, 2015 ve 2016 yıllarında çekilmiş, 50x70, 60x80 ve 70x70 boyutlarında, siyah-beyaz, sepya ve renkli fotoğrafların kullanıldığı 22 eser yer aldı. Somut ve soyutluğun, tek bir tema yerine yaşamın bütün canlılık göstergelerinin birlikte yansıtıldığı, hikayeleri olan Karma Fotoğraf Sergisi, 11 Aralık 2016 tarihine kadar Antre Sanat Galerisi’nde sergilenecek ve sanatseverlere açık olacak.