Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Yılın İlk Sergisi: "Kavanoz Dipli Dünya"
31-Ekim-2016-
Antre Sanat Galerisi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik-Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencileri Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo’nun "Kavanoz Dipli Dünya" adlı sergileri, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki tarafından açıldı. Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Zehra Canan Bayer, öğretim görevlileri, öğrenciler ve sanatseverlerin de katılımıyla 31 Ekim 2016 tarihinde Fakülte Antre Sanat Galerisi'nde açılan sergide, Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo'nun 2016 yılında kağıt, kraft, siyah karton, gri karton ve kağıt üzerine kuruboya, suluboya, jel kalem, karakalem, marker ve akrilik teknikleriyle yaptığı 12 eser yer aldı.

Öğrencilerin kişiliklerini, algılarını ve bunlardan bağımsız olarak dostluklarını sorgulayıp çelişkiler ve çakışmalarından bir çıkış noktası alarak ‘Kavanoz’ imgesini ana eksene aldıkları sergi, 13 Kasım 2016 Pazar gününe kadar sanatseverlere açık olacak.