Müzik Bölümünde Konser ve Seminer Etkinlikleri
26-Nisan-2016-
-

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği'nin birlikte düzenlediği 'Kanser Haftası' etkinlikleri kapsamında 7 Nisan 2016 tarihinde organize edilen ''Kanser Konusunda Farkındalık'' konulu toplantıda, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu ve öğrencileri; Tuğçe Topdemir, Mertcan Akarçay, Umut Korkmaz, Özgür Arslan, A. Corelli, H. Purcell mini bir konser verdi. 14 Nisan tarihinde ise Müzik Bölümü etkinlikleri kapsamında 2003, 2004 doğumlu ve İstanbul Üniversitesi Konservatuarında eğitimlerine Prof. Dr. Sibel Atal Devrim ile devam ettirmekte olan üstün yetenekli Selin Can, Cansu Naz Eriş ve Sedef Can klasik dönemden izlenimciliğe kadar geniş repertuar içeren dinletilerini “Genç Piyanistler Konseri” adı altında sanatseverler ile buluşturdu. 11 Nisan ve 19 Nisan 2016 tarihlerinde ise müzik seminerleri vardı. Müzikoloji Anabilim Dalı’nın davetlisi olarak Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümü öğretim görevlisi Burcu Tunakan “Tuva Müzik Kültürü” ve Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Göktepe “Dilde Müzik” konulu bir seminer gerçekleştirdiler.